Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - علی‌رغم تصور عموم بر گازکشی شهرستان ایرانشهر در دوره احمدی نژاد و به ثمر نشستن این پروژه در دوران روحانی، همچنان مردم این شهر دنبال کپسول گاز با قیمت مصوب هستند و مسئولان این شهر هم پاسخگو نیستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایرانشهر، مردم محلی با برقراری تماس‌های متوالی با خبرنگار مستقر در ایرانشهر ادعا کردند که به مدت یک هفته است کمبود کپسول گاز در شهر بیداد می‌کند و این موضوع در حالی است که وجود کپسول گاز در بازارهای سیاه با قیمت 60 الی 70 هزار تومانی جای بسی سؤال از مسئولان استان و شهرستان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار و معاونش پاسخ مناسبی نمی‌دهند

خالد دهقانی یکی از شهروندان بلوچ ایرانشهری به خبرنگار تسنیم می‌گوید: چند باری به فرماندار موضوع را عنوان کردیم که ایشان ما را به هاشمزهی معاون خود ارجاع دادند و معاون ایشان نیز گفتند لطفاً بگذارید مدیران بومی کارشان را انجام بدهند و در کار ما سنگ اندازی نکنید!

خسارت سامانه مونسون به نیکشهر/ برق برخی روستاها قطع شد/ خسارت به 10 منزل مسکونیسیستان و بلوچستان در قعر جدول تعداد و شاخص تخت بیمارستانی/ چرا دولتی‌ها وضعیت فاجعه‌بار را عادی جلوه می‌دهند؟ +فیلمپیگیری تسنیم نتیجه داد/ توزیع حداکثری و عادلانه کپسول‌های گاز در چابهار آغاز شد

وی ادامه می‌دهد: مشکلات و مصائب در ایرانشهر از آب و برق گرفته تا گاز و الی آخر زیاد است و اینکه مدیر بومی نمی‌تواند مشکل را حل کند دلیل نمی‌شود که به دلیل بومی بودنش ما از او حمایت کنیم و ما تعجب می‌کنیم از چنین معاونی که آقای فرماندار برای خودش انتخاب کرده است.

این شهروند بلوچ در ادامه می‌افزاید: البته و صد البته مسئولانی که خانه شان گازکشی شده است، هیچ وقت درد شهروندی را که نیازمند کپسول گاز است و باید به جای قیمت مصوب دم خانه‌اش، در بازار سیاه دنبال آن بگردد و هزینه گزافی بابت یک کپسول بدهد، نمی‌فهمند.

مردم به صف بیایند یا در خانه بمانند؟!

صمد ریگی یکی از فعالان اجتماعی در ایرانشهر با انتقاد شدید از وضعیت پیش آمده بابت کرونا در این شهر به خبرنگار تسنیم می‌گوید: در این شهر نظارت‌ها اندک است و نمونه بارز آن در بحران‌های همیشگی کمبود کپسول گاز مشخص می‌شود که مردم صف‌های طویل برای گرفتن یک کپسول می‌بندند در حالی که به خاطر بحران کرونا در خانه بمانند!

این شهروند ایرانشهری ادامه می‌دهد: واقعاً فرمانداری که خانه‌اش گاز کشی شده است آیا از او انتظار می‌رود که درد مردم را متوجه باشد در حالی که دو شرکت گاز به بهانه نرسیدن ماشین تعطیل کرده‌اند و می‌گویند تا عید قربان گاز نداریم و یک شرکت دیگر که کار می‌کند نیز با کمبود کپسول، بهانه می‌آورد و کار مردم را راه نمی‌اندازد.

یک شهروند دیگر ایرانشهری نیز به خبرنگار تسنیم می‌گوید: باور کنید عدم نظارت در این شهر آنچنان زیاد است که حتی شرکت‌های توزیع گاز در مقدار گازی که وارد کپسول می‌کنند کم فروشی کرده‌اند و این را وقتی ما متوجه می‌شویم که کپسولی که در گذشته یک ماه مورد استفاده قرار می‌گرفت، اکنون طی کمتر از یک هفته تمام می‌شود.

عدم پاسخ فرماندار!

علی‌رغم تلاش‌های وسیع خبرنگار تسنیم برای برقراری تماس با فرماندار ایرانشهر به عنوان عالی ترین مقام و متولی اصلی شهرستان، پاسخی از وی دریافت نشد.

انتهای پیام / 395/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران گرد و غبار در سیستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان شورای اسلامی سیستان و بلوچستان بحران گرد و غبار در سیستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان شورای اسلامی سیستان و بلوچستان خبرنگار تسنیم کپسول گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی

به گزارش همشهری آنلاین، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • چهره بازیگر سریال خانه‌به‌دوش بعد از ۲۰ سال | تصاویر
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود